Total Pageviews

Monday, October 13, 2008

Mainoksia tipahtelee

Olen viettänyt kaksi reipasta lehdenjakopäivää. Olemme jakaneet Terhon kanssa vihreiden vaalilehtiä ja omia mainoksiamme laatikoihin Pellonkulmassa ja Peltolassa. Tunnen huonoa omaatuntoa paperin tuhlailusta, mutta ymmärrän, että vaaleissa pitää näkyä ja kuulua.

Aluksi kuljin laatikolta toiselle kuin pahantekijä. Kunpa kukaan ei näkisi, että se olen minä, joka tätä kiusaa teen. Vähitellen huomasin, että ihmiset suhtautuvatkin iloisesti lappusiini. He tulevat pihalta portille ottamaan lappuni vastaan ja vaihtavat muutaman sanan. Kerrostalon rappukäytävässä ihmiset juttelevat ystävällisesti ja ovat kiinnostuneita. En siis olekaan paha poliitikko omia etujani ajamassa. Voi mikä helpotus.

Iso osa vihreiden mahdollisista äänestäjistä on liimannut postilaatikkoonsa lapun EI MAINOKSIA. Sitä kunnioitan ilman muuta. Toivottavasti he löytävät sopivan ehdokkaan netin tai kotiin tilattujen lehtien avulla. Virheitä sattuu. Joskus vauhdissa mainos lipsahtaa luukusta sisään ennen kuin silmä ehtii reagoida toiveeseen, ettei niitä tiputeltaisi. Ja moni postilaatikko on sellainen, ettei sieltä saa pois sitä, mikä jo meni sisään. Aina silloin harmittaa. Pitäisi varmaan kirjoittaa muutama anteeksipyyntö-lappunen mukaan.

No comments: